Computer Solutions

Company description

Computer Solutions BV met kantoren in Breda en Antwerpen, is een automatiseringsbedrijf met verschillende aandachtsgebieden. Om deze specialismen zo duidelijk mogelijk uit te dragen zijn de activiteiten ondergebracht in 2 business units, te weten Coso Logistics, Coso Softec Automation Systems.


Coso Logistics realiseert logistieke systemen, variërend van afvalverwerking, wegtransport en Track & Trace applicaties tot complete havens. Coso Softec opereert binnen de Benelux. Binnen Softec zijn 2 specialismen ondergebracht, industriële automatisering en de ontwikkeling van technische en embedded software.


Coso Automation Systems specialiseert zich in meet- en regeltechnische producten en oplossingen, alsook industriële informatietechnologie voor de procesautomatiseringsmarkten binnen de segmenten chemie, petrochemie, voeding en pharma, automotive, elektriciteit en gas. Automation Systems biedt hoogwaardige ondersteuning bij zeer uiteenlopende en uitdagende technische projecten binnen vooraanstaande bedrijven in België, Nederland en offshore.

Contact Information

http://www.atlantae.be/nl/sollicitanten/vacature28