Genencor International via Hudson

Company description

Genencor International (www.genencor.com) is de industriële biotechnologiedivisie van Danisco A/S, en marktleider op het gebied van de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en milieuvriendelijke enzymen. De enzymen en bioproducten die Genencor vervaardigt, worden toegepast in een breed scala aan marktsegmenten, waaronder de voedingsmiddelen-, dierenvoedings-, wasmiddelen- en textielverwerkingsindustrie, alsook het segment hernieuwbare brandstoffen en de biochemische industrie.
Wereldwijd heeft Danisco 6800 werknemers in dienst en in het jaar 2009/2010 rapporteerde het bedrijf 13,7 miljard Deense Kronen aan inkomsten.

Voor de engineeringafdeling van de plant in Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v):
 
AUTOMATISATIE-INGENIEUR
Expert met interesse om engineeringprojecten te leiden

Aanbod

- Een boeiende functie in een professionele omgeving die sterk investeert in vernieuwing en die medewerkers de kans geeft om zich verder te ontwikkelen in de nieuwste technieken.
- Een aangename werksfeer waar werknemers de kans krijgen om initiatieven te nemen.
- Een job waar je kunt rekenen op een salarispakket geënt op jouw expertise en technische skills.

Interesse?

Stuur vandaag nog je sollicitatiebrief en cv met vermelding van referentie BE638592 naar Hudson, Moutstraat 56, 9000 Gent, t.a.v. Liesbeth Reychler, liesbeth.reychler@jobs.hudson.com , www.jobs.hudson.com
Je sollicitatie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.

Deze rekrutering verloopt in exclusief contract met Hudson.

Contact Information

http://www.jobs.hudson.com